Download
De fotoboek software is momenteel alleen beschikbaar voor Windows, u kunt hieronder de software downloaden of deze melding sluiten.
Naar verwachting zal de cross platform distributie rond oktober beschikbaar zijn, excuses voor het eventuele ongemak.

Activeringscode:
VLDK-JSQZ-C8RR-GFNW
Download software
Menu


Fotoboeken maken

 Eigen productie

De fotoboeken drukken wij in eigen beheer. Daarom kunnen wij topkwaliteit garanderen. Nadat uw fotoboek klaar en besteld heeft, word elke foto apart beoordeeld op onze produktie afdeling. Als het nodig is optimaliseren wij elke foto op kleur en helderheid. Daarna wordt het album op "echt fotopapier" afgedrukt.

Fotoboeken maken in de winkel

Als u een fotoboek wil maken maar u heeft daar hulp bij nodig, dan bent u van harte welkom in onze winkel. Wij zullen u uitleg geven over de Photo&Book software. Als u daarna zelf bezig bent met het samenstellen van het fotoboek is er altijd iemand in de buurt om u vragen te beantwoorden.

Thuis fotoboeken maken

Als u een fotoboek thuis wil samenstellen dan kunt u de Photo&Book software downloaden en installeren op u computer. In alle rust kunt u daarmee uw fotoboek samenstellen. En lukt het niet om het fotoboek in één avond af te krijgen dan kunt u het fotoboek opslaan en de volgende dag weer doorgaan.