Download
De fotoboek software is momenteel alleen beschikbaar voor Windows, u kunt hieronder de software downloaden of deze melding sluiten.
Naar verwachting zal de cross platform distributie rond oktober beschikbaar zijn, excuses voor het eventuele ongemak.

Activeringscode:
VLDK-JSQZ-C8RR-GFNW
Download software
Menu


Fotoboeken maken

Start met het maken van je fotoboek door op onderstaande button te klikken.

Fotoboek maken

Samen maak je de mooiste herinneringen.

Werk samen met je vrienden, vereniging of familie aan een uniek foto-album.

Uitnodigen: WeBook is een eenvoudige en leuke manier om met meerdere personen een fotoboek te ontwerpen. Nodig al je vrienden uit!

Ontwerpen: Start je ontwerp eenvoudig met onze overzichtelijke editor, beschikbaar voor smartphone, tablet of PC.

Printen: Alle fotoboeken worden gedrukt op de beste kwaliteit fotopapier en zijn allemaal volledig platliggend als je ze openslaat.

Verras jezelf (en anderen!) met Mystery Mode

In Mystery mode is het eindresultaat van jouw boek een totale verrassing. Je ziet de pagina's van de anderen pas na het afleveren van je WeBook. Spannend!

Samen genieten van WeBook

Uniek aan WeBook is de functie om samen een fotoboek te maken. Nodig je vrienden, familie of je vereniging uit. Start een album met je klas, leg je vrijgezellenfeest vast of deel je groepsvakantie met elkaar. De mogelijkheden zijn eindeloos! Je bepaalt zelf wie het boek mag bestellen om er thuis op de bank van te genieten. Maak van jouw WeBook een feest!

Kies je stijl met unieke ontwerpen

WeBook biedt je aantal professioneel vormgegeven thema's. En we voegen regelmatig nieuwe thema's toe. Af en toe ontwikkelen we samen met één van onze partners een "Special".  Wil je geen thema? Kies dan voor "Start blanco project" (of kies het blanco thema). Dan worden de pagina's bijna volledig opgevuld door de foto's, zonder verdere vormgeving.