Download
De fotoboek software is momenteel alleen beschikbaar voor Windows, u kunt hieronder de software downloaden of deze melding sluiten.
Naar verwachting zal de cross platform distributie rond oktober beschikbaar zijn, excuses voor het eventuele ongemak.

Activeringscode:
VLDK-JSQZ-C8RR-GFNW
Download software
Menu


Nabestellen van uw negatieven

 Nabestelling kleinbeeld negatief (135mm film)

Als u nog kleinbeeld negatieven van vroeger heeft en daar zitten foto's bij waar u mooie herinneringen aan heeft dan kunnen wij deze negatieven afdrukken. Met onze geavanceerde negatiefscanner zorgen wij voor een perfecte print.  

Nabestelling APS negatief 

De laatste grote verandering in analoge fotografie was de ontwikkeling van het APS fotorolletje. Daarmee was het mogelijk om een normale 10x15 cm opname te maken, maar ook een breedbeeld en een panorama opname. Voor ons is het geen probleem om deze negatieven nog eens voor u af te drukken.

Nabestelling 6x6 of 6x9 negatief

In de begin tijd van de fotografie werd er gefotografeerd op grootformaat negatieven van bijvoorbeeld 6x6 cm of 6x9 cm. Deze negatieven waren in het begin uiteraard zwart-wit maar later waren deze ook als kleurnegatief te gebruiken. De vakfotograaf werkte voor het allerbeste resultaat vaak met dit formaat negatieven. Wij weten hoe wij hiervan perfecte afdrukken moeten maken.