Download
De fotoboek software is momenteel alleen beschikbaar voor Windows, u kunt hieronder de software downloaden of deze melding sluiten.
Naar verwachting zal de cross platform distributie rond oktober beschikbaar zijn, excuses voor het eventuele ongemak.

Activeringscode:
VLDK-JSQZ-C8RR-GFNW
Download software
Menu

Een greep uit onze services

Wanddecoratie

Wanddecoratie is een aanwinst voor elke ruimte. Met de juiste keuze wanddecoratie geeft u uw interieur eenvoudig een persoonlijke uitstraling met een prachtig resultaat tot gevolg.

Een strakke, warme, ruige of romantische uitstraling, kies het product dat bij u past. Bij een strak product kunt u denken aan acrylaat of dibond. Canvas of larikshout is meer voor een warme uitstraling. Gaat u voor ruig, dan kiest u bijvoorbeeld voor steigerhout of roestvrij staal met industrieel gefreesde randen. Welk product u ook kiest, u kunt uw mooiste opname er in vast leggen.

Dit kan van alle beeldmaterialen zoals een (oude) foto, negatief, dia of digitaal bestand. Mocht het nodig zijn, dan kunnen we de foto ook bewerken. Bijvoorbeeld een glinstering in een brilglas of een storend element kan worden weggewerkt waardoor de foto beter tot zijn recht komt.

We kunnen zelfs een digitale proefopstelling laten zien van uw thuissituatie zodat u een idee krijgt hoe het eindresultaat er uit komt te zien. Hiervoor hebben we een digitale foto nodig van de plaats waar de foto komt te hangen. U fotografeert een meetlint mee zodat de verhoudingen realistisch kunnen worden weergegeven.

Juist omdat het zo sfeer bepalend is, helpen wij u graag persoonlijk op weg.

Wij denken mee, over elk fotoidee!