Download
De fotoboek software is momenteel alleen beschikbaar voor Windows, u kunt hieronder de software downloaden of deze melding sluiten.
Naar verwachting zal de cross platform distributie rond oktober beschikbaar zijn, excuses voor het eventuele ongemak.

Activeringscode:
VLDK-JSQZ-C8RR-GFNW
Download software
Menu


Foto op plexi of glas

Plexi(of acrylaat) is een hoogwaardig, doorzichtig kunststof dat sterker en lichter is dan glas. Plexi zorgt voor diepere kleuren en grotere scherpte. Plexi is ideaal voor kleurrijke beelden en minder geschikt bij serene beelden met subtiele kleuren. Wij bieden vier varianten plexi aan: standaard, luxe, exclusief en special.

 

Plexi standaard

Plexi standaard

Bij de standaard variant van Plexi wordt de afbeelding rechtstreeks achter het Plexiglas geprint. Hierdoor krijgt de afbeelding meer dimensie en een licht matte glanslaag. Door het breukbestendige Plexiglas worden de kleuren op natuurlijke wijze beschermd tegen verkleuring. U kunt kiezen tussen 3, 5 of 10mm Plexi. Naarmate de dikte toeneemt worden eerder genoemde effecten versterkt. Plexi van 5 en 10mm wordt voorzien van gepolijste randen.

Bestel plexi standaard

 

Plexi luxe

Plexi luxe

Bij Plexi luxe plakken we een echte foto achter het plexiglas. U kunt hierbij kiezen uit 3, 5 of 10 mm plexiglas. Dikker plexiglas geeft de foto meer dimensie en een betere kleurweergave. De randen worden altijd gepolijst voor een nog fraaiere afwerking.

Bestel plexi luxe

 

Twee plexi plaatjes met foto ertussen

Twee plexi plaatjes met foto er tussen

Een chique manier om uw foto te presenteren zonder lijst. Het plexi heeft een verscherpend en contrastverhogend effect. U kunt eenvoudig de foto wisselen na verloop van tijd. De zijkanten van het plexi zijn gepolijst.

Bestel twee plexi plaatjes met foto

 

Plexi fotoblok

Plexi fotoblok

De special uitvoering van plexi is het fotoblok. De foto wordt veredeld met plexiglas van 20mm. Hierdoor kan het blok overal worden neergezet. Het fotoblok heeft een luxe uitstraling door de fijne afwerking en de gepolijste randen. Door de dikte van het plexiglas ontstaat er een mooi diepte effect. Tot slot zorgt het plexiglas voor optimale detail- en kleurweergave van uw foto.

Bestel plexi fotoblok

 

Gehard diamant glas

Foto op diamant glas

Diamant glas maakt je foto extra helder, je ziet geen groene gloed zoals bij gewoon glas. Vanaf de gepolijste zijkanten schijnt het licht in de glasplaat waardoor je een fantastisch diepte effect creëert. Je hangt de glasplaat op door middel van een zwevend ophangsysteem aan de achterzijde. De foto komt dan ongeveer 1,5 cm vrij van de muur te hangen.

Bezoek onze winkel