Download
De fotoboek software is momenteel alleen beschikbaar voor Windows, u kunt hieronder de software downloaden of deze melding sluiten.
Naar verwachting zal de cross platform distributie rond oktober beschikbaar zijn, excuses voor het eventuele ongemak.

Activeringscode:
VLDK-JSQZ-C8RR-GFNW
Download software
Menu


Uitvaart

Grafmonument met epoxy butler finish

 Grafmonument met epoxy butler finish

Door epoxy aan te brengen op het dibond ontstaat er een heldere weergave van de afbeelding.De variant met Butler Finish zorgt ervoor dat lichte kleuren een aluminium uitstraling krijgen. Dit komt met name mooi uit bij zwart wit foto's. Verder zorgt de epoxy voor mooie aflopende randen. De epoxy veredeling beschermt uw afbeelding in de buitenlucht tegen de weersinvloeden. Hierdoor is dit product geschikt om op een grafsteen te bevestigen. Wij geven 5 jaar garantie op dit product.

Bestel uw grafmonument met epoxy butler finish

Grafmonument met epoxy wit

grafmonument met epoxy wit

Door epoxy aan te brengen op het dibond ontstaat er een heldere weergave van de afbeelding. De witte variant behoudt de originele kleuren. Verder zorgt de epoxy voor mooie aflopende randen. De epoxy veredeling beschermt uw afbeelding in de buitenlucht tegen de weersinvloeden. Hierdoor is dit product geschikt om op een grafsteen te bevestigen. Wij geven 5 jaar garantie op dit product.

Bestel uw grafmonument met epoxy wit

Plexi inclusief asbuisje

Plexi inclusief asbuisje

Na een crematie wordt het as van de overledene vaak uitgestrooid op een plaats waar hij/zij zich prettig voelde. Wij bieden hiervoor een extra optie. We plaatsen een foto van uw dierbare achter plexiglas. Vervolgens boren wij een gat in het plexiglas en schuiven hier een asbuisje door dat tevens dient als standaard.

Bestel uw plexi inclusief asbuisje

 Miotal herdenkingsplaat

Dit product wordt op een zeer hoge resolutie in contrasterende kleuren geprint op een vel heel dun kunststof. Dat wordt vervolgens bij ruim 220 graden in een aluminium paneel gebrand. Door de versmelting van deze 2 materialen onder hoge hitte ontstaan er perfecte kleuren.

Daarna komt er nog een extra laag coating overheen. Je kunt daarbij kiezen tussen 3 verschillende afwerkingen: Mat, zijdeglans of hoogglans. Je hangt het paneel op dmv een aluminium ophangprofiel aan de achterzijde van de plaat.

Om het mooie effect van dit product te kunnen beleven adviseren wij u onze winkel te bezoeken. Wij hebben voorbeelden beschikbaar.

Bezoek onze winkel