Download
De fotoboek software is momenteel alleen beschikbaar voor Windows, u kunt hieronder de software downloaden of deze melding sluiten.
Naar verwachting zal de cross platform distributie rond oktober beschikbaar zijn, excuses voor het eventuele ongemak.

Activeringscode:
VLDK-JSQZ-C8RR-GFNW
Download software
Menu


Foto op aluminium

Aluminium wit gesublimeerd

Aluminium wit gesublimeerd

De afbeelding wordt via sublimatie op het aluminium aangebracht. Hierdoor krijgen de kleuren de eigenschappen van de coating van het aluminium. Het geheel is daardoor bestand tegen krassen, vocht en uv straling. De afbeelding kan tevens met nat worden schoongemaakt.

Bestel aluminium wit gesublimeerd

 

Aluminium butler finish gesublimeerd

Aluminium butler finish gesublimeerd

 Ultra dunne en zeer strakke en sterke afwerking van uw foto. Doordat de kleuren via sublimatie worden aangebracht, worden zij onderdeel van de coating van het aluminium.

Bestel aluminium butler finish gesublimeerd

 

Aluminium cassette wit gesublimeerd

Aluminium cassette wit gesublimeerd

Sublimeren op aluminium houdt in dat de kleuren onderdeel gaan uitmaken van de coating van het aluminium. Doordat de inkten onderdeel uitmaken van de coating die bescherming biedt tegen UV straling, vocht en krassen, wordt het mogelijk de cassette met water schoon te maken of buiten op te hangen.

Bestel aluminium cassettte wit gesublimeerd

 

Aluminium cassette butler finish gesublimeerd

Aluminium cassette butler finish gesublimeerd

Sublimeren op aluminium houdt in dat de kleuren onderdeel gaan uitmaken van de coating van het aluminium. Doordat de inkten onderdeel uitmaken van de coating die bescherming biedt tegen UV straling vocht en krassen, wordt het mogelijk de cassette met water schoon te maken of buiten op te hangen. Het butler effect zorgt ervoor dat lichte delen van de afbeelding de aluminium kleur krijgen. Dit product is zeer geschikt voor kleurenfoto's met lichte tinten of zwart/wit foto's.

Bestel aluminium cassette butler finish